Picknicken!

Vrijdag 22 juni was het eindelijk zover. De langverwachte, zelfgeplande picknick ging door! 
Voordat we konden vertrekken moesten we onszelf nog wat voorbereiden. Een groepje probeerde het geheimschrift te ontcijferen om de weg te vinden, een ander groepje maakte zelfgemaakte limonade en een laatste groepje sneed het fruit en maakte er fruit/snoepbrochettes van.
Om 11u konden we vertrekken, maar we hadden nog niet de juiste kaart. Per deeltje van de kaart moesten we een opdracht uitvoeren. Was deze juist dan kregen we een kaart met de korte route op, was het fout dan werd de tocht langer. Gelukkig werden alle opdrachten goed uitgevoerd en konden we de korte route afleggen, we hadden al veel honger hoor. 
Aangekomen op de picknickplek legden we de dekentjes op de vloer, schonken we onszelf een limonade in en konden we beginnen eten. Na het eten had iedereen nog zin in een stukje stokbrood met honing van Pepijn. 
Mmmm, dat wazzzzz lekker! 
Tijd om wat te spelen en tijdens het spelen even pauzeren om onze zelfgemaakte fruitbrochettes op te eten. Na het vele spelen keerden we terug naar school via de super korte weg.
Dat was echt een hele leuke dag!!

















Reacties